Tiden rusar

Det är en arbetsvecka kvar innan julledigheten. Jag fattar inte vart december tagit vägen. Eller jo, det fattar jag ju… men tiden liksom bara försvinner. Det känns som att jag inte får nåt gjort på jobbet. Jag får definitivt inget gjort härhemma. Tiden försvinner i jobbtrassel, sjukdomar, stormar och mental utmattning.

December. Snart två veckor gångna av månaden. Och även om vi inte tänker oss massor med julklappar och överdådigt firande så vill jag ju hinna fixa lite. Men det känns liksom väldigt fjärran nu. Vi har inte ens fått upp ljusslingan därute.

Det är i alla fall tur att jag julhandlat en del i förväg. Ska man köpa begagnat och väl genomtänkt så gäller det att vara ute i riktigt god tid.

Men jag känner att jag saknar överblicken över situationen just nu. Och huset som liksom såg lite välordnat ut för ett tag sedan (ja, det vill säga nästan normalt) är nu rejält kaotiskt igen. Och jag orkar liksom inte börja ta i saker. Luften har liksom nånstans gåt ur mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *