Hur är det meningen jag ska bojkotta?

OS i Sotji är igång. OS i Sotji, med alla sina katastrofer när det kommer till mänskliga rättigheter i olika hänseenden.

Man borde bojkotta, sägs det.

Och alltså, jag tycker det som händer därborta är skithemskt, på alla möjliga sätt. Men jag blir inte klok på vad det praktiskt skulle innebär att jag ska bojkotta.

Inte titta på TV-sändningarna? Ja men så vitt jag begriper sänds OS på TV-kanaler jag inte har.

Så det är väl låta bli att lyssna på radio då? För visst, jag har P4 på ibland. Och där pratar de ju en dl sport. Bland annat OS. Men alltså, ska jag stänga av när de kommer in på sport? Det är ju knappast så att jag lyssnar egentligen. Stänger jag av kommer jag ju att missa relevant nyhetsrapportering från mitt närområde. På vilket sätt hjälper det människor i Ryssland?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *