Trädgårdsarbete

Vi skaffade ett par plåttunnor för ett tag sedan. En ska bli vattentunna, eftersom vår plastvattentunna sprack i botten ifjol. Den andra har fått bli eldningstunna. För det börjar bli knepigt att elda i trädgårdslandet, när det går bärbuskar rätt igenom på ena hållet och sparris på andra ledden. Och vi behöver bli av med en massa ”ris” (klippta pinnar från häckar etc), både från den här säsongen och förra, och jag är inte helt förtjust i att köra iväg med allt, för då tappar vi ju massor av trädgårdens näring.

Vid det här laget har vi hunnit elda undan ett par omgångar och producera en hel del aska, som ska hamna i hallonland och trädgårdsland. Vi har också klippt en del häckar.

Härinne växer första lilla omgången tomater, chili och paprika. Och Timo-potatisar ligger och groddas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *