Arg på dig!

Vet du vad, nu är jag faktiskt arg på dig! (Och det är svårt, ska jag säga dig, att vara arg på någon som är död.)

För jag har alldeles bestämt för mig att du faktiskt satt och skrev ihop någon sorts grov enkel lista/plan över vad som borde göras i vilken ordning när det gäller renoverandet av vardagsrum och veranda. Då i mars någon gång. Men jag har letat på både stora datorn och lilla datorn, i alla mappar där det borde kunna ligga och i typ alla mappar där det inte borde kunna ligga, och sökt i filsök och så vidare. Och jag hittar inget. Inget.

Ja. Det går förmodligen att reda ut ändå. Fast jag trodde ju att jag skulle få lov att ha ditt huvud med i det här också, om än bara på ett litet litet hörn.

Nej, jag har inte letat i alla papperblock. Jag ska det också. Det känns bara mindre sannolikt i sammanhanget.

Tillägg en stund senare:
Letat igenom ett antal block. Hittar inget om detta. Alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *