Vardagslyx

Lyx kan vara så olika saker.

Igår och idag har jag kunnat åka till Malmö och jobba. För min pappa har varit här och funnits som reservlösning: om det skulle ha behövts så är det han som funnits här och kunnat åka till skolan för åttaåringens skull. Så jag har kunnat befinna mig på jobbet och fokusera på jobbet och inte behöva fundera över om jag plöstligt måste rusa hemåt med alldeles för lång restid för akututryckningar.

Dessutom har jag kommit hem till lagad mat och dukat bord. Jag vet inte när det hände senast.

Men idag har jag också blivit påmind om hur myckt större sårbarheten är när man är ensam förälder. Eftermiddagen idag bjöd på rejält tågstrul. Hade inte pappa funnits här och kunnat hämta hem från fritids så hade det blivit besvärligt. Här behöver byggas reservlösningar.

3 responses to “Vardagslyx

  1. Pingback: Så många år av så märklig lite trassel – när man tänker på det | Sanne skriver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *