Juldag

Foten/benet är sämre idag. Det kan bero på att jag gjort ryggövningarna färre gånger de senaste dagarna i julstökandet. Eller på att jag satt en lång stund i fåtöljen igårkväll på de sätt jag satt mycket innan problemen började (för igårkväll var jag ledsen och orkade inte vara förståndig). Eller på att jag legat och spänt mig en massa inatt i allmän ledsenhet (jag hade liksom inget blod i händerna när jag vaknade för att jag legat och spänt mig, och det slår väl liksom annorlunda i foten). Ja, eller så är det bara så att kroppen tänker rasa samman.

Ute regnar det. Så just nu blir det ingen promenad. (Plus att åttaåringen har kompis här.) Men tids nog ska jag bära in trädgårdsmöblerna inför morgondagens storm Urd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *