Såg du den märkliga lappen vid järnvägsbommarna?

Undrade du varför den låg där – om det var av misstag eller avsiktligt? Och funderade du över det kryptiska budskapet?

Jo, det VAR meningen att den skulle ligga där. Stenarna som låg ovanpå hade jag lagt dit för att den skulle ligga kvar.

Du förstår, parkeringsplatsen var alldeles smockfull, eftersom en del av parkeringsplatserna ockuperades av hopplogad snö. Så jag kunde inte ställa bilen där den brukar stå. Och hur skulle sambon, när han kom ett par timmar senare med tåget, kunna hitta bilen när den stod på ett helt annat ställe? Och mobilen hade han inte med sig…

Så en lapp var det enda jag kunde komma på. Fast det fanns ju ingenstans och inget sätt att sätta upp den. Det där var det bästa jag kunde komma på i hastigheten. Där borde han kanske se den, medan han väntade på att tåget körde förbi.

Om han hittade lappen? Nä

Fast det löste sig i alla fall. Men det är en annan historia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *