Diskmaskinslös

När vi var en enbarnsfamilj var ”regeln” att den som inte nattade barn diskade. I normalfallet innebar det varannan kväll. (Nattandet var ibland enkelt och njutsamt, men många gånger långt utdraget, så det varierade om disk eller nattning var det eftertraktade.)

När barn två föddes fick vi en diskmaskin av svärföräldrarna. Tack och lov :-) Diskmaskinen är nu alltså fyra år.

I fredags kväll stod det massor med vatten kvar i botten av diskmaskinen. Vi trodde först att det var stopp någonstans. Men till slut gick det upp för oss: Den hade inte gått klart sitt program. ”Proppen” hade gått/säkringen löst ut. Och när vi körde igång den igen gick proppen igen.

Någon sorts dåligt elfel, uppenbarligen. Inte alls bra.

Nu är det handdisk som gäller…

One response to “Diskmaskinslös

  1. Pingback: Sanne skriver » Jävla rygg (igen)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *