Föräldraskap är även att minnas

Det är förhållandevis ofta så att barnfria helger för mig infaller just i mitten av februari. Den här gången är det visserligen framför allt för att det är sportlov nästa vecka. Men dessutom är det ju mittlördag för spexet. Och det missar en gammal directeur inte gärna – medan jag då hellre är hemma och ugglar för mig själv ;-) Inte för att jag inte uppskattar spex – för det gör jag – men för att jag uppskattar chansen att vara hemma själv mer nuförtiden. Det handlar väl om tillgång och efterfrågan ;-)

Min första barnfria helg av spexslag inföll för åtta år sedan. Den helgen tänker jag på nu. Då bröt jag upp uthuset och klippte häckar. Och dessutom var det helgen då jag slutade amma första barnet. Han som är nio nu, alltså.

Det tänker jag på, denna lördag då jag latar mig å det grövsta: bloggar på löpande band trots att jag kommer att förbanna det när ryggen sedan säger att jag suttit för mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *