Trädgårdsland 2015

Vi är inte tidigt på det i år – men å andra sidan är det en ganska långt utdragen vår…

Igår fick vi i alla fall fröer i jorden i trädgårdslandet. Bondbönor (A grano violeto, Express och nog en sort till – en hel del av eget utsäde; ), morötter (Amsterdam Forcing och Autumn King), höga ärtor (spritärt Visingsö, sockerärt Lokförare Bergfälts jätteärt, spritärt Blauwschokker – alltsammans eget utsäde), majrova (Purple top white globe), svedjerova, rädisor, dill (eget utsäde), rödbetor (Crosby’s Egyptian och Chioggia) samt mangold. Och så lök: schalotten, röd och gul (de två sista av våra egna sättlökar).

Potatisen har vi satt sedan innan, och den är uppkommen.

2 responses to “Trädgårdsland 2015

  1. Pingback: Sanne skriver » 2 juni. Efter läkarbesöket.

  2. Pingback: 2 juni. Efter läkarbesöket. | Sanne skriver

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *