I alla fall lite bättre

”Så mycket bättre” har dragit igång igen. Jag gillar programmet, och det är nästan enda perioden på året jag tittar på TV4.

Det sämsta med ”Så mycket bättre” är alla reklampauser. (Dem slipper jag ju för det mesta, eftersom jag alltså huvudsakligen håller mig till public service-TV.)

Efter att ha hnnit se tre olika bilreklamfilmer i kvällens ”Så mycket bättre” så gnällde jag över att ingen av dem tog upp det enda jag tycker är relevant, nämligen miljöaspekter. Då dök den upp: Bilreklamen med miljöfokus. Inte sjutton vet jag om Mitsubishis hybridbil verkligen är en bra miljölösning, men jag blev ändå glad för att någon av biltillverkarna fattat, åtminstone på nåt plan.

Till och med om det skulle vara greenwashing så är det ibland bättre än ingen tvätt alls av den smutsiga byken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *