Det är lite oförutsägbart, minst sagt…

I tisdags var mensen egentligen huvudsakligen ganska stillsam.

Igår var den mer normal. Eller, det är lite svårt att bedöma, för jag kör med meganattbindor för att vara på den säkra sidan i nuläget. Och då verkar det ju som att jag blödde ganska lite igår, men då är det alltså bindor som kan hantera mer blod än de bindor jag brukar ha.

I morse när jag vaknade och rörde på mig så kom det en hel massa. Och sedan kom det en hel massa en bra stund till. Och en del klumpar. Så när jag kom till jobbet imorse och det varit påtagligt mer intensivt under några timmar – om än inte på nivån förblöda – så kände jag mig ärligt talat synnerligen tveksam till tanken att gå och träna ikväll.

Men sedan avtog det, och ganska snabbt gick det ner till synnerligen stillsamt igen. Och nu är det nästan inget, liksom.

Å andra sidan så är ju det här en mensomgång som kom två dygn efter att jag käkat hormoner i tre veckors tid. Det säger liksom inget om hur det blir nästa cykel. Eller om hur länge det dröjer till nästa omgång.

Jaja. På måndag har jag tid hos gyn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *