Idag

Jobbat hemifrån flitigt hela förmiddagen. Ätit en sen lunch på rester. Skjutsat älsklingen till giftbehandling i Ystad. Tankat gas. Suttit på café och jobbat. Handlat saker till älsklingen. Hämtat älsklingen på giftcentralen. Köat tillsammans en lång stund på apoteket för att hämta ut mediciner han behövde. Kört och hämtat sjuåringen alldeles för sent på fritids. Åkt hem. Lagat mat. Hängt två maskiner tvätt.  Burit in pellets. Handlat mjölk och sånt. Plockat ur diskmaskin och börjat fylla nästa. Diskat lite. Pratat med barn som behöver prata. Försökt skämma bort älsklingen som inget äter. Tittat på ett avsnitt Doctor Who.

Några saker har jag förstås missat i redogörelsen ovan, den är liksom mest i grova drag.

Och det är ju tacksamt att tolvåringen är kapabel att använda kollektivtrafik :-D

Nu ska jag fixa mig en kopp te till. Visserligen finns det fortfarande mängder med disk. Men jag ids inte nu.

För övrigt så var det trots allt jobbandet som var roligast idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *