Oöverstigligheter

Jag borde sätta igång. Jag borde åtminstone fixa med att få iväg hans senaste sjukintyg till försäkringskassan: skanna det härhemma så att vi har kvar infon, och så skicka iväg pappret till försäkringskassan.

Det känns oöverstigligt.

3 responses to “Oöverstigligheter

  1. Skippa alla borden och måsten just den här helgen. Att bara VARA i det som är just nu är nog alldeles tillräckligt. Du och barnen, och besök eller hemfärd om han orkar, det räcker väl så? Ta inte upp tankar med ”oväsentligheter”, det kan du få hjälp med till veckan.

    • Samtidigt är det borden och måsten som handlar om saker som får livet att gå vidare för oss som blir kvar.

  2. Ja, och tyvärr måste man ju ta hand om sådana saker även när det kan tyckas som mest oväsentligt. Men jag bara menar att det kan nog vänta
    EN dag till eller så…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *