Så många snälla

Så många människor som betonat att de så gärna hjälper oss. Men jag vet inte alls vad jag vill ha hjälp med just nu.

Så många människor som betonat att de gärna är barnvakter om jag vill få vara själv hemma. Hur ska jag klara mig utan barnen hemma? Då kommer ensamheten att äta upp mig. Jag kommer att bli en hemsk mamma som inte klarar av att släppa iväg barnen när de är stora nog att flytta hemifrån.

Så många människor som betonar att jag och vi är så välkomna att hälsa på dem. Och nästan alla bor långt bort, och jag har ingen aning om hur jag ens skulle kunna ta mig dit, för allt som är längre bort än närmsta lilla stad känns oöverstigligt långt att ta sig iväg.

Så många hjälpsamma vänner och släktingar. Det är jättebra. Men jag vet liksom inte ens om jag är kapabel att ta emot hjälp eller veta vad jag behöver hjälp med eller vill ha hjälp med.

5 responses to “Så många snälla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *