Sparrisen står fortfarande upp

Jag gick förresten förbi din grav igår. Eller gick förbi, jag gick dit ett varv när jag ändå var borta vid affären. Jag har inte varit vid graven sedan din begravning annars.

De flesta blommorna ovanpå såg faktiskt förhållandevis fina ut fortfarande. Ja, givet att det är buketter och arrangemang. Förvånande bra efter sex dagar av huvudsakligen högsommarvärme. Sparrisarna började torka lite grann men stod fortfarande fint upp, och alliumarna börjar bilda frökapslar :-) Och taklökarna syns ännu tydligare nu när en del av det gröna skira börjar vissna.

Och utanför på gångvägen rumlade ett gäng småstökiga ungdomar förbi, där på sentorsdagseftermiddagen. Det kändes så bisarrt att de gick där och småbråkade och väsnades medan jag stod där och tittade på blommorna på din grav.

One response to “Sparrisen står fortfarande upp

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *