Nej du, den gubben gick inte

Nu har någon cannabisglad snubbe spammat med kommentarer om hur bra cannabis är mot cancer. Den första kommentaren, som han lagt till mitt inlägg om att jag räknar fel på hur många vi är i familjen nu när min man dött av cancer, lyder så här:
skarmklipp
Och sedan har han gjort fem kommentarer till mitt inlägg med funderingar kring hur man ställde cancerdiagnoser förr – fast inte heller de kommentarerna har med inlägget att göra utan handlar om cannabis förträffliga inverkan på cancer. Och om att han minsann har studerat det här ämnet i många år och att jag alltid kan ringa honom på angivet telefonnummer och att han alltid svarar ärligt.

Nå. Jag är inte intresserad av att agera cannabisreklamsajt. Speciellt inte åt någon som inte ens kommenterar relevanta saker. *slänger i papperskorgen*

2 responses to “Nej du, den gubben gick inte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *