Körsbär som får vara ifred?

Det där körsbärsträdet jag satte i maj hade ju oändligt med blommor. Och ganska många av dem blev faktiskt bär. Och väldigt många av dem har fått sitta kvar tills de blev ordentligt mogna (det är uppenbarligen inte klarbär utan har färg mer som moreller). Och eftersom trädet står bakom uthusen så glömmer jag att gå och plocka, och nu när jag kom dit ikväll så fanns det ändå massor av körsbär kvar – även om en del av dem börjar torka.

Hallå? Har man körsbär ska man väl ha problem med att fåglarna äter upp dem? Och vi har ju inte precis brist på fåglar här, om man så säger.

Nå, snart kommer höst och vinter. Då kommer väl rådjuren och äter av barken på stammen och dödar trädet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *