Jobbahinnajobbahinna

Upp på morgon. Få iväg ungar till skola. Jobba (hemifrån). Hämta hem barn från fritids. Handla mat. Laga mat. Fixa med diverse byråkrati som blanketter och annat. Reda ut de mest akuta sakerna för morgondagen. Försöka planera saker som måste planeras. Få igång en diskmaskin. Få barn i säng.

Jag vattnar inte. Jag skördar inte. Jag sköter inte trädgården. Jag målar inte fönster. Jag håller inte kontakten med folk. Jag lyckas inte, hinner inte, orkar inte prata djupare med lagom ovilliga barn.

Där nere ligger fortfarande blanketter som jag struntat i att fylla i. Min tekopp är huvudsakligen odrucken. Klockan är snart halv elva, och ungen bredvid mig har nyss somnat. Jag ska nog kanske gå och plocka ur en diskmaskin.

Nej, jag är inte fruktansvärt effektiv i det här. Skulle jag satsa på att verkligen vara effektiv skulle jag kunna hinna mycket mer. Och rasa ihop helt allra senast om en vecka.

3 responses to “Jobbahinnajobbahinna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *