Här skrivs det inte mycket

Jag vet. Det är väldigt tyst här för tillfället. Men dels hinner jag inte riktigt skriva. Och dels är de saker jag skulle behöva skriva om främst sådana saker som jag faktiskt inte kan/får skriva om här. Så då får det liksom vara.

Visst, jag kan ju berätta om att jag tömt vattentunnan på vatten för att den inte ska frysa sönder i vinter. Och om inköp av vinterkängor och vantar och mössor och sånt där. Fast jag ids inte riktigt. Eller prioriterar det inte.

Och världsläget orkar jag inte heller kommentera.

Men sammanfattningsvis är väl alla sakerna – det jag inte ska skriva om här, och inköp av vinterutrustning, och världsläget – allesammans mer komplicerade än jag egentligen orkar med.

Snart ska jag krypa ner under täcket och sova, i alla fall.

One response to “Här skrivs det inte mycket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *