Snö och fisk

Nej! Inte mer snö! JAG VILL HA VÅR NU! Visst, den första snön är jättemysig, och jag älskar snö när den kommer vid rätt tid och om den inte stannar för länge – tre veckors vinter är lagom – men nu är det i princip mars!

Förlåt, var bara tvungen att skrika lite :)

”Barn gillar inte fisk”

– eller hur är det det brukar heta? Jag har aldrig fattat det där. Själv har jag alltid gillat fisk. Och Simon älskar fisk. :) Idag har vi ätit fiskgryta på hoki, med senapssmak – mums, enligt hela familjen. Så hur är det egentligen: hatar barn fisk, eller är det bara en skröna? Eller är det genetiskt, och eftersom Simons föräldrar gillar fisk så har han ärft det? Näää, det verkar långsökt…

Och så kan jag passa på att tillägga att Simon är jättesöt när han sitter i sin lilla fåtölj och kramar sin docka :) – tyvärr har jag inga bildbevis…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *