Fjanttant! :-[

Kan jag inte åtminstone vänta med att oroa mig över mat och annat tills jag åtminstone är gravid (och vet att så är fallet)?

Igårkväll: lyfte en av kattungarna. Något satt fastklibbat i svansen. En stund senare åt jag ett äpple. Och började fundera över om det som satt i kattungens svans var intorkat bajs. Aaaahh! Toxoplasmos!!!
(Jag har antikroppar mot toxoplasmos, det kollade jag redan förra graviditeten – och då ska man väl vara immun? Men det hindrar ju inte mig från att oroa mig.)

Idag, på lunchen: åt jag grillad karrékotlett. När jag hade ätit en stund (jag satt och läste tidningen samtidigt och var inte så uppmärksam) så insåg jag att köttet var rosa inuti. Inte jätterosa, men ändå. Det smakade färdigt, tror jag, men knappast hårdstekt, om man säger så.
Aaaahh! Toxoplasmos!? Trikiner!? Eller något annat farligt?!?

*skärp mig* Jag skulle ju bli bättre på sånt här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *