Bättre

Idag är det på det hela taget bättre.

Ryggen känns bättre, om än inte helt bra. Det skulle kunna bero på att jag sovit i en vettig säng för första gången på jag vet inte när

Illamåendet är också mycket bättre. Jag mår verkligen nästan inte illa alls. (Vilket ju får mig att undra om det är något som är dåligt… )

Men jag är HUNGRIG.
Hungern har ökat i takt med att illamåendet minskat (jag undrar om hungern erätter illamåendet, på något vis?).
Jag tycker ändå jag åt vettig frukost i morse. Trots det höll jag på att dö av hunger när jag gick på lunch vid 11.15 (jag brukar äta betydligt senare än så). Jag åt rejäl lunch, men redan vid tolv, d.v.s. strax efter att jag var tillbaka, kände jag att jag var småhungrig igen. Inte sugen, utan hungrig. Till eftrmiddagsfika fick jag en bit vetebröd, och senare åt jag några rån, men när jag kom hem vid 17 så höll jag på att och kastade mig över köpepizzan vi hämtat hem, och även efter pizzan kände jag mig inte riktigt mätt. Snart får det nog bli en kvällsmacka.

Det är verkligen olidlig hunger vi snackar. Hungern blir så påtaglig att jag inte kan koncentrera mig. Igår när jag hämtade Simon från dagmamman kände jag mig inte ens som en lämplig bilförare, för hungern tog allt mitt fokus…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *