Vecka 13…!

  • Illamåendet har minskat, fast jag kräks nog ändå lika ofta på morgonen.
  • Tröttheten har varit bättre några dagar – och sedan förvärrats igen. (Jag såg på TV till 23.30 i lördags, och igår var jag totalt knäckt.)
  • I övrigt känner jag mig rätt mörbultad i kroppen, men det är nog mest för att jag skulle behöva en hel massa massage, men väljer att låta bli. Stela muskler kan få en att känna sig rätt ledbruten. (Och så blir man stel i nacken av att kräas… )

Och så tror jag att mardrömmarna har minskat. Annars har jag haft ett antal veckor nu med långa, konstiga drömmar på nätterna. Otäcka, konstiga, detaljrika – och som jag minns efteråt… Och jag har svettats kopiöst på nätterna, så att man nästan kunnat vrida ur pyjamasen… Men det har som sagt var lugnat sig lite nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *