Gravidtidning

Förra graviditeten köpte jag inte en enda gravidtidning.

Jag menar, vad skulle jag med en tidning till? All information man behöver får man hos barnmorskan eller hittar på nätet. Onödigt att betala pengar till någon som vill tjäna pengar på det. Onödigt att lägga pengar på något man inte behöver.

Nu stod jag där i affären igår – jag var inne för att köpa frukt och knäckebröd, och fick syn på gravidtidningarna i tidningsstället.
Skulle jag?
Nä. Så onödigt. Så meningslöst.
Fast… jo. Ibland måste man komma ihåg att unna sig saker, hur onödiga de än är. Ibland måste man komma ihåg att göra saker som är trevliga, unna sig det som gör graviditeten till något mysigt. Inte bara illamående, trötthet och allmän vissenhet.

Så jag köpte mig en tidning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *