Vajsing med blodtrycket?

Jag undrar om jag har fasligt lågt blodtryck. Eller snarast tendenser till blodtrycksfall. Det känns visserligen inte som det i så fall gjorde under förra graviditeten, eller som det brukar göra annars om man reser sig för fort. Men det är den bästa förklaringen jag kan komma på. En lätt känsla av att det gungar till och att jag kanske ska svimma. När jag går. Speciellt i trappor. (Vill inte svimma i en stentrappa!)

Och så har jag konstiga pirrningar i höger fot. Jag tror jag har nämnt det innan, som något som hänt enstaka gånger när jag går. Men nu är det mest hela tiden (ja, ändå bara när jag går).

Jag gissar på att jag samlar en del vätska. Och det trycker väl på på konstiga ställen.

Men det är inget kul att känna sig svajig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *