Jag får inte plats i min kropp! (Vad gör man då?)

Magen trycker på nerifrån. Brösten uppifrån. Mellan magen och brösten finns – ingenting. Jo, ett hudveck, som går in och sedan ut igen.

Revbenen ska sitta där också, men de får inte plats.

Magen försöker liksom lägga sig ”dubbelt”. Stoppa in sig själv ett varv innanför sig själv.

Jag får liksom nästan som kramp mellan mage och bröst på höger sida. Speciellt om jag sitter på tåg eller buss. Jag måste stå eller ligga eller sitta rak som en fura i ryggen (eller helst lite svankad) för att få plats. Tväront gör det

Igår skippade jag BH, för att minska på antalet saker som är ivägen i ”regionen”. Det gjorde liiite skillnad. Men jag inser att det är en skillnad som kommer att ”ätas upp” på några dagar.

Efter förra graviditeten hade jag problem, länge, i just det området. Konstiga muskelknutor, som att musklerna faktiskt gått sönder och läkt fel. Vården verkade inte ha sett nåt sånt innan, så jag slussades runt en hel del. Gick ett tag hos en sjukgymnast, som gav mig övningar och massage. Och så sakteliga blev det bättre.

Undras hur det blir efter den här graviditeten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *