Vecka 33 – svårt att fatta…

Det är alltså mindre än 8 veckor kvar till BF.
Fast 8 veckor är ändå hanterligt. Inte skräckinjagande nära.
Det blir mycket värre när jag tänker på att det alltså mycket väl kan vara mindre än 6 veckor till förlossningen – även om vi utgår från bebisen håller sig till tidtabellen.

6 veckor!
Läskigt, liksom.
Det är bara en vecka längre bort än jag planerat att jobba.

I lördags var vi och pratade förlossning. Jag och sambon var alltå på besök på förlossningen, för att få fråga och undra och diskutera en del saker som vi undrade kring från den förra förlossningen. Satt med barnmorskan som förlöste den gången och drack te/kaffe och pratade. (Detta skedde enligt vårt eget önskemål.)

Det är självklart svårt att ge vettiga svar över fyra år efteråt, även med stöd av journal och CTG-kurvor (och hon var ju inte med på hela förlossningen), och än omöjligare att svara på om det blir likadant den här gången (med täta värkar i princip utan uppehåll och annat otrevligt). Men det gav faktiskt ändå en hel del med det där samtalet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *