Bara elände :-(

Trodde sambon var på gång att bli bättre, men nu är han visst sämre igen Diarré, och så känner han sig febrig. Han har t.o.m. ringt sjukvårdsupplysningen – då ska det mycket till för hans del.

Och ja, jag tycker synd om honom. Fast som den själviska varelse så tycker jag mer synd om mig själv, som därmed inte kan vila så mycket som jag skulle behöva. Och framför allt oroar jag mig för att det ska smitta, för att jag ska åka på magsjuka jag med. Vill inte föda barn med magsjuka. Och jag vill ha en pigg, frisk sambo med mig på förlossningen när det är dags.

Dumma honom som går och blir sjuk NU! (Nej, jag vet att det inte är vettigt att tänka så, men det är så det känns, korkat eller inte.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *