Knas med magen

Idag bytte jag fyra bajsblöjor på mindre än fyra timmar under morgon-förmiddag. Plus att han bajsade ytterligare en del liggandes på skötbordet, utan blöja på… Det är mycket för att vara den här skrutten. Dessutom såg bajset ovanligt slemmigt ut, på något vis. Och det var allmänt gnälligt och eländigt.

Några timmar senare var det fruktansvärt gnälligt och skrikigt och hemskt. Tills han somnade och sov i typ tre timmar (varav lång tid i famnen), med bara ett kort uppehåll för att äta.

Jag tror han åkt på något. Sambon har någon sorts förkylning – kan ju vara något sånt.

Ikväll flyttade han en liten pappbit mellan händerna, två gånger. Ska väl vara någon sorts framsteg det också? Annars är poppis saker för tillfället (förutom gosedjur och skallror): tomma mjölkpaket, träslevar och liknande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *