Idag har det varit en besvärlig dag

Det har liksom inte stämt.

Eller ja, en del har varit bra. I morse när han vaknade var han nöjd och glad och låg och pratade en bra stund. (Det är inget klassiskt joller, och nästn inga konsonanter. Det är långa harangor av ”aaaayyaaayyeeeeeeeeeeeeeeeeyaayee”. Ganska entonigt men ändå med nyanser. Helt klart pratar han, säger han, något ) Och han har suttit upp en ganska lång stund i spjälsängen och lyssnat på speldosa och pillat med nallar.

Men annars har det varit… skevt.

Han har inte velat äta mat. Annars gillar han sin mat nu och äter med frisk aptit, både gröt och puréer. Men idag har det inte passat vid något tillfälle. Till lunchen var vattnet i pipmuggen mer intressant än maten Däremot har han velat ha mer av bröstet än vanligt.

Han har haft svårt att komma till ro, svårt att sova. Sovit oroligt och för korta stunder.

Och så har ju humöret varit därefter.

Klängig.
Klöser naglarna djupt in i armarna på mig.
Tuggar på min haka.
Går inte att lägga ner.
Allmänt missnöjd. Stundtals faktiskt riktigt ledsen.

Utvecklingssprång?
Tänder?
Förkylning eller tjorvigt med magen?
Tja, alltsammans är ju fullt möjligt runt 6 månader…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *