”Du ska vara ledig snart igen, ser jag”

Va?
För en kort stund ser jag nog verkligen ut som ett levande frågetecken. Ja, jag är ledig imorgon – men det är väl inget direkt att kommentera, jag är ”ledig” en dag var vecka.

Sedan tittar jag ner och fattar. Hon tycker alltså att jag har mage, att det ser ut som att jag är gravid igen!?

”Nej, jag är bara tjock. Inga magmuskler ännu.”
Hon tycker det är pinsamt.
Jag tycker inte det är direkt pinsamt. Däremot lite förvånande. (Och lite tråkigt, ledsamt, eller vad man ska säga.) Jag tycker ju ändå att jag har RASAT i vikt efter förlossningen. Däremot inte hunnit komma i form – men det måste väl ändå vara OK sju och en halv månad efter förlossningen – eller?

För ja, jag vill också bli av med den där magen. Jag har bara inte hunnit än.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *