Vi är så bortskämda!

Det är lite kallt i huset. Pannan har bråkat (det fastnar pellets i röret och brännaren tänder inte som den ska). Jag bestämmer mig för att tända en brasa i kaminen.

Det strular och trasslar lite, men till slut får det fart. Och jag skänker en tacksamhetens tanke till tidningspapper. Tänk trots allt så smidigt det är att ha tidningspapper när man ska tända en brasa!  Det är väl en lyx man kanske i framtiden får lära sig att klara sig utan?

För tillfället har vi inte heller någon fungerande toalett – vattnet rinner inte till som det ska. Men det går att spola, med en hink, så det är liksom ingen katastrof, bara lite mindre smidigt än vanligt.

Vi är bortskämda där också. Både vattentoalett och toapapper. Små vardagliga saker. Men jag är väldigt tacksam över dem.

2 responses to “Vi är så bortskämda!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *