Sammanfattning av den gångna veckan

Första dagen: dagis hade stängt men vi hade inte fått/missat infon. Det blev distansarbete med understimulerad femåring. Katten mådde konstigt. Tioåringen kräktes och fick åka hem tidigare från fritids.

Andra dagen: Två barn hemma – en som kräkt, en som fick stanna hemma ändå. Vabbade halva dagen, jobbade med barnen tittande på film halva dagen. (Eller ja, fullt så snygg var ju inte uppdelningen då, men totalt skrapade jag ihop en halv arbetsdag.) Katten fick åka till veterinären, rakas, sys och medicineras. (Medicin morgon och kväll en stund framöver.)

Tredje dagen: fick åka och jobba! (Min man stannade hemma.) Åkte extra tidigt. Ösregnade stora delar av dagen. När jag gick hem från bussen på kvällen regnade det så jag blev blöt på insidan av vinterjackan ända upp i armhålorna.

Fjärde dagen (idag): ALLA iväg till skola, dagis och jobb! Också rätt mycket regn.

Trött.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *