Sommarkväll

Det blev liksom sommar på riktigt innan idag. Efter en småregnig morgon så kom värmen, och solen, och under eftermiddagen var det så gassigt att jag efter en stund gav upp försöken att sätta upp saker för höga ärtor och bönor att klättra på i trädgårdslandet.

Nu ikväll är det riktigt skönt ute. Varmt – lagom varmt. Och alldeles stilla. Himlen för en stund sedan var magnifik, med vackra moln och vackra färger. På avstånd kunde jag höra grodorna. (Är inte det ovanligt sent på säsongen? Fast jag tror de var väldigt sent igång också. Kanske är det den kalla sega våren?)

Jag gick på snigeljakt en stund i skymningsljuset, men det var märkligt nog inte jättemycket sniglar.

Nu har mörkret sänkt sig, och jag sitter med datorn och en tekopp, och stereon spelar någon klassisk musik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *