Mer paket efter döden

Hej du!

Idag har jag försökt börja ta mig igenom dina mejl. Gissar på att det finns en del info jag behöver ha fatt i, som kontogrejer för netflix och spotify och sånt… Redan i förra veckan ordnade vi som är kvar ett autosvar åt dig – jag tror du hade gillat det:

Hej! Ursäkta att jag inte kan svara på det här mejlet. Men det var svårt nog när jag var allvarligt sjuk. Nu är jag död, och mina möjligheter att svara på mejl är usla. Därför får du bara det här autosvaret.

Ville du nå mig om något som rörde jobbet, så kan du säkert hitta någon annan att ta kontakt med på YYY.  Handlade ditt mejl
om något annat får du själv fundera ut om det är något som någon annan kan hjälpa till med. Jag litar på din förmåga.

/XXX via numera ständiga sekreteraren Sanne

Hi! Since I am busy being dead I can’t answer to your e-mail. I apologize for any inconvenience this might cause you.

/XXX

Fast det är nog inte så många som läser det autosvaret. Det som kommit sedan det lades dit är mest automatgenererade saker som reklam och stora utskick.

Idag har jag i alla fall hunnit rensa de mejl som kommit sedan du själv senast var inne på mejlen. Ställt om något nyhetsbrev som jag som kvarvarande förälder behöver ha. Meddelat biblioteket att det är en dålig idé att tolvåringens biblioteksinfo ska gå i mejl till dig så att han missar reserverade böcker som kommit in.

Och så hittade jag ett mejl, från förra veckan, av typen ”Ditt paket från DHL har anlänt till servicepoint”. Jag tänkte att det väl fanns en överhängande risk att jag inte skulle få ut det, ifall du hunnit registreras som död, men det funkade. Så nu sitter jag här med ditt ex av ”Mutant år noll: Maskinarium”. Det är väl också en sådan där kickstartergrej, tror jag? Du har ju sedan länge gått i tröjan för Mutant år noll. Och ja, jag vet att du spelat Mutant i den äldre ursprungligare varianten. Nå, spelet är i alla fall här nu.

När jag upptäckte det där mejlet så slog det mig att det förstås också kan finnas sms i din telefon om andra saker som borde hämtas ut. Det brukar ju liksom komma sådana där saker med jämna mellanrum, och det är väl sannolikare att det ska komma sms än mejl om sånt där. Så jag la din telefon på laddning. Fast det hjälpte inte. Jag behöver koden för att komma in i telefonen, och den har jag inte. Så eventuella paket som aviserats via sms lär väl ”brinna inne”. Jag får väl hoppas att det som ligger i eventuella sådana paket bara är sladdar jag ändå inte skulle begripa…?

One response to “Mer paket efter döden

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *