Borde det inte gå bra för Posten med all internethandel?

För några år sedan var det ett fasligt hallå om att det gick dåligt för Posten. Att i dessa tider, när det är så lätt att kommunicera elektroniskt via mejl och annat så skickar folk helt enkelt för lite brev, och därför gick det visst dåligt för Posten.

Som sagt var, det var för några år sedan. Jag tror att det rimligen var innan internethandeln tagit fart ordentligt. Nu, när många människor handlar via nätet, både nytt och begagnat, så upplever jag att Posten måste ha fått ett rejält uppsving. Det handlar ju inte ens om småsaker som brev, utan om paket.

Detta låg jag och tänkte på senast igårkväll, och tänkte jag skulle skriva om.

Men så läser jag dagens Sydsvenskan. Faran verkar inte vara över – Posten tycker visst fortfarande att det går för dåligt?

3 responses to “Borde det inte gå bra för Posten med all internethandel?

  1. Pingback: Sanne skriver » Det borde finnas en ny nisch i kartongbranschen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *