Husdagbok, 20 februari

Elektrikern var här. Kopplade in ett eluttag i källaren på  f.d. paxfläktsledningen (dvs strömmen kan brytas med strömbrytaren i trappan). Kopplade ur kontoret. Det visade sig ligga på samma propp som sovrummet och belysningen i resten av huset. Efter mycket pillande konstaterades att strömmen går från centralen till kontoret och därifrån vidare (skiss). Kopplade förbi strömmen mha förlängningssladdar inkopplade i kylskåpets eluttg. Elektrikern konstaterade att eftersom vi ska ha utanpåliggande ledningar, så är det nog mest funkis att ringa honom (för återinkoppling/nymontage) när underarbetet är klart, men innan vi målar.

Rev loss elkabel och hackade/slipade spackelkanten under helgen. Fortsatte beskära äppelträdet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *