Frustration

Jag VILL gå upp och jobba på vinden!

Jag vill oftare än sambon. Inte så konstigt, egentligen. Han jobbar mer än jag, och han har ofta jobbsaker som behöver fixas på kvällarna. Jag har för närvarande betydligt mer tid att ta igen mig.

Och jag går egentligen gärna upp och jobbar själv. Nemas problemas.

Men nu är det ju saker jag inte reder på egen hand Det är de allra översta bitarna av snedtaken, coh så sjäöva det riktiga lilla taket. Det vills äga det är HÖGT upp. Till och med i vanliga fall tycker jag det är lite besvärligt högt. (Och han är lite längre än mig, och har mer armstyrka och klarar det bättre.) Och nu med nackproblem så känner jag verkligen att det är saker jag INTE ska göra. Statiskt arbete högt över huvudet. Banka i spik högt över huvudet. Nä. Ingen hit Dessutom behöver det göras en massa småkniviga lösningar igen, som mer eller mindre kräver att vi hjälps åt.

Så nä, just nu funkar det inte att jag går upp och fixar på egen hand.

Elände.

Jag vill ju komma någonvart.
Jag tycker ju det är kul att bygga.
Jag vill BYGGA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *