Småpill och elände – och dörrar på plats!

Oj, vad jag är slut i kroppen. Totalt jävla slut. Ont i huvudet, mår småilla. Jobbat som ett djur hela dagen…

Det känns ändå inte som att jag fått så mycket gjort. Inte i kvadratmeter betraktat. Men det har jag ju egentligen Jag har fixat de översta besvärliga panelbrädorna på fram- och baksida på tre väggar (ovanför dörrhålen och så…) Tack och lov för sticksågen! Man får minska lite här, snedsåga lite där, raspa lite och hacka bort lite med stämjärn för att kunne få brädorna på plats – och då är det skönt att inte behöva åstadkomma allt med handkraft. Speciellt när man ska ta bort några centimeter överst bra brädan för att det inte får plats en hel bräda till innan man är uppe i taket…

Under tiden har sambon och min pappa satt in dörrkarmar och dörrar. En av dörrarna är återanvänd och tillbaka på samma plats som den satt för några år sedan (det fanns ett oisolerat sommarrum på vinden); de båda andra är stora garderobsdörrar från typ 1950-talet, som ropats in på tradera. Normala dörrar får inte plats…

Så nu ÄR DET RUM!!! Med både väggar och dörrar

Slutligen gav jag mig på DET HOPPLÖSA STÄLLET  – hopplöst så tillvida att på det lilla lilla utrymmet så möts tre partier med HELT olika vinklar som inte alls går ihop. Det gick bättre än jag nånsin trott. Mycket bättre. ”Fantastiskt!” sa sambon när han såg resultatet. *nöjd* Jag kan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *