Nejdå, tystnaden betyder inte att något hänt :-)

Men det har varit sista arbetsdag. Och sedan midsommar och lite annat firande.

Och dessutom så började datorn må väldigt dåligt. Typ slängde upp massor med otrevliga felmeddelanden när man startade den. Så sambon konstaterade att vi nog skulle låta den vila tills han kunde ge sig på att byta ut en del fysiska delar i den och uppdatera en del annat och så. Han sitter och pular med det nu…

Jag har känt av en del sammandragningar (tror jag). Framför allt när jag satt sådär en och en halv timme i bilen, av någon anledning. Och lite ”mensvärk” vid några tillfällen. Och häromnatten drömde jag att jag fick någon sorts teckenblödning – men det var som sagt var bara en dröm.

Jag sov för övrigt ganska dåligt under midsommarhelgen. Jag hade att välja mellan att sova på alldeles för hårt och alldeles för mjukt underlag – ingetdera gjorde mig särskilt glad i nuläget. Skönt att vara hemma i ”egen” säng igen. (Vilket inte är helt sant. Sedan säkert en månad tillbaka har jag snott sambons sida av sängen. Han har fastare sängbotten än jag, vilket normalt sett är helt rätt, men nu väger jag mer än honom, och jag klarar inte längre av att sova i min säng.)

Annars är det nog på det hela taget inte så mycket att rapportera. Läget är stabilt, typ Jo, jag har beställt en TENS. Och vi har skaffat ett begagnat extraskötbord, så att vi har ett på var våning. Och skaffat och fixat lite andra småsaker. Men som sagt, annars inte mycket att berätta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *