Han berättar för mig!

Igårkväll hade jag duschat honom efter en bajsblöja och torkat honom i vardagsrummet. Sedan ställde jag honom vid fåtöljen, hängde upp handduken och hämtade en ny blöja att sätta på honom. När jag vände mig mot honom igen, pratade han på för fullt. Det var helt uppenbart att han berättade något för mig. Och något i hans långa pratsalva eller något i hans kroppspråk, eller snarast en kombination därav, fick mig att titta till framför, nedanför, honom. Lika självklart som att han faktiskt sagt att jag skulle göra precis det.

 

Där var det en stor kisspöl Han hade uppenbarligen talat om för mig att han hade kissat

 

En stund senare stod han och grejade med dammsugaren. (Han gillar dammsugaren, och han gillar att dammsuga.) Jag gick ut i köket och hämtade något, och när jag kom tillbaka berättade han något igen.

Den här gången hade han kräkts lite på dammsugaren

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *