Saker man inte vill behöva göra

I helgen har vi dragit ut kylskåpet från sin plats, för att jag skulle kunna göra något åt det där fula hålet i putsen.
På ett par månader hinner man tappa känslan och finessen i att blanda bruk, så nu fick jag inte alls till det. Och bruket bara bråkade och föll ner och ville inte fästa och blev för tunt och för tjockt och allt möjligt. Nå, det är gjort. Ska få stå och härda ett bra tag innan det sedan apcklas och förhoppningsvis blir drägligt. Än står kylskåpet utdraget för att jag ska kunna komma åt och ”vattna” (vattenspreja). Ett kylskåp placerat mitt i mittgången i köket är inte optimalt…

Vi har i alla fall fått upp lampor. Nu finns det belysning i taket, över diskbänken, över spisen och över köksbänken!

Och det tar TID att lära sig använda fläkten, när man levt utan i sju år. Någon gång ibland kommer jag ihåg att sätta på den

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *