Det är dags igen…

Det var ett bra tag sedan jag bloggade. Men jag har känt av behovet av att börja igen ganska länge nu. Behovet av att plita ner blandade tankar och resonemang om ditt och datt som rör sig i mitt huvud.

Helst skulle jag ju vilja flytta med det gamla. Eller i alla fall en del av det. Men då måste jag både ta reda på hur man gör, och dessutom välja vad som faktiskt ska flyttas med. Det vill säga det kräver alldeles för mycket både tankeverksamhet, beslutsamhet och jobb. Inte en chans att det ska bli av.

Så då tänkte jag att jag nöjer mig med att bara starta en ny blogg.

Bara. Ha! Bara att lyckas hitta ett ställe att blogga på som kändes bra var ett helt företag… :-)

Men. I alla fall. Nu har jag hittat ett ställe. Och nu är jag här. Här skriver jag.

/S

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *