Vingar? Men jag vill inte flyga!

Nästan alla bindor har vingar nuförtiden. Ja, jag vet att det fortfarande finns bindor utan vingar. Men ibland får man faktiskt leta efter dem. I alla fall om man inte går till en stor affär utan slinker in på nåt lite mindre närlivs ”på vägen”. Så fort sortimentet inte är det maximala så är det de vinglösa som försvinner. Jag som trodde vinglöshet borde vara norm och vingar tillval.

Häromsistens funderade jag på att testa de miljömärkta bindorna. Och så påmindes jag snabbt om varför jag låtit bli innan. Det finns inga vingfria.

Nej, jag vill inte ha vingar. De trasslar till, gör det svårare att få bindan att sitta bra, tar bort möjligheten att justera efter att man satt dit den, och gör att risken ökar att det ska kladda utanför.

Jag antar att det är jag som är konstig, för det måste ju vara så att det som finns på marknaden är det folk vill ha? ;-)

2 responses to “Vingar? Men jag vill inte flyga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *