Svar från Pocketshop

Angående pocketbibliotek:

”Hej Susanne,

Tack för ditt mail och trevliga förslag! Pocket Shops affärside är ju att sälja böcker där folk behöver ngt att läsa. Många av våra kunder återanvänder böckerna genom att ge bort dem, lämna dem på hotell el tåg då de är klara så att fler kan läsa samma bok. Vill man vara extra miljömedveten väljer du ”klimatsmart” pocket som är helt klimatneutral! Alla Bonniers titlar är detta och fler kommer följa. Även de andra förlagen använder genomgående returpapper mm.

Det är en kul ide du har, men det ligger lite utanför vårt koncept. Dock har vi tankar på bokbytarhyllor och bokbytardagar.

Trevlig helg”

Det låter som att jag får leta vidare efter genomförare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *