Nästan som vanliga människor

Vi har köpt en bänkskiva till tvättstugan/pannrummet. En Ikeaköksbänk, som nu är avsågad i rätt längd och har fått ben (tack och lov med justerbar längd, eftersom ett av benen står ovanpå den märkliga sockeln vi har ett hörn av rummet) som har placerats på ett märkligt och nogsamt genomtänkt sätt (för att inte krocka med vattenledningsrör och vattenmätare och annat spännande). Det står alltså en bänk längs fönsterväggen. Nästan som hos vanliga människor! Under står dessutom ett stativ med fyra trådkorgar. Vi har dock ännu inte bestämt hur de ska användas :-)

Vad gäller tvättmaskinen så konstaterade mannen efter att ha lyft loss ”locket” igen att det var just så, skruvarna hade skruvat loss igen. Så vi har köpt lämpliga skruvmejslar (eller vad det ska kallas – vinkelböjda som den enklare varianten av insexnycklar, men förstås med annan skalle). Efter att mannen skruvat åt lät det jättebra första maskinen vi tvättade, och sedan förvärrades det successivt. Så… just nu får vi väl leva med att dra åt skruvar då och då? Tills reparatörerna har nåt bättre att komma med, i alla fall :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *