Renovering och husfix v 44

Jag vågar inte stå och måla fönster för tillfället för min rygg. Så den här gången har det varit min man som målat. Blått första varvet på de två nya verandafönstren. (Den gamla halvlitersburken med en udda nyans av ultramartinblått, som vi använt till förstastrykning på alla verandafönstren och -dörrarna, för att göra slut på burken, räckte inte till det sista fönstret, så det fick en annan nyans. Nå, det ska ändå målas över.) Och grönt på kittkanterna på de smala fönstren. Det ska innebära att allt blått är struket en gång, allt grönt minst två gånger, utom kittkanter (en gång). Det bör kunna innebära att vi kan sätta i fönstren nästa helg…?! :-) Vilket i så fall i  alla fall är innan vintern slår till (det känns rätt fjärran ännu).

För övrigt så har vi äääääntligen satt upp en lampa i trappan till ovanvåningen (med en 0,7W LED-lampa och nio meters förlängningssladd), så att det ska gå att hitta ner på natten utan att behöva ha tänt kraftfullare lampor.

2 responses to “Renovering och husfix v 44

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *