Femtonspel och damm i matrummet

Igår jobbade vi stenhårt på att tömma färdigt i matrummet. Vilket bland annat innebar att tömma skänken, där vi förvarar allt porslin och en hel del annat, för att flytta in det i vardagsrummet (och sedan förstås fylla det igen; vi kan ju inte ha hela matbordet och köksbänken belamrade med porslinstravar hela sommaren ;-)). Nu står skänken framför ett av vardagsrummets två fönster (tre om man räknar dörren ut till verandan, som ger ett visst ljusinsläpp) och stänger alltså ute en hel del av dagsljuset. Men vad ska man göra, liksom?

Det är ju för övrigt en av knepigheterna med att renovera. Så fort man ger sig på att renovera så behöver man någonstans att göra av sakerna från det rummet. Det betyder att man i praktiken behöver fler rum eller mer utrymme än man egentligen annars skulle behövt. Den aspekten tar man sällan med när man diskuterar vilken boarea som behövs ;-)

Samtidigt passade vi på att fortsätta lite allmänt röjande i huset. Plockandet tar ju aldrig nånsin slut, och damm är en outsinlig resurs. (Tänk om man kunde utvinna energi ur damm! :-D)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *