Jag är så less på erbjudanden!

”Vi vill tacka dig som tidigare prenumerant och ger dig därför halva priset på en nya prenumeration!”

”Köp två paket knäckebröd, så får du en kortlek på köpet!”

”Köp en skitstor platt-TV, så får du en cykel på köpet!”

Fan, jag är så urless på alla jävla erbjudanden. Tror ni inte på era produkter, eller? Jag väljer själv vad jag vill köpa. Att jag får något på köpet gör ju inte knäckebrödet godare – och jag behöver ingen kortlek. Att ni vill få mig att prenumerera på tidningen för halva priset antyder ju att den i själva verket inte alls behöver kosta det man normalt sett får betala om man väljer att prenumerera när man själv önskar.

Om det nu är så att produkten är för dyr, sänk då hellre det ordinarie priset till en lagom nivå. Skippa erbjudandena. Stå för er produkt. Eller lägg ner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *